Beestig Buiten wil zich graag engageren om therapie toegankelijker te maken, ook voor kinderen en jongeren uit kwetsbare gezinnen. Financieel is het voor hen niet altijd mogelijk om therapie te volgen, maar in vele gevallen is net voor hen hulp noodzakelijk. Zij komen vaak hindernissen op hun pad tegen die ze alleen niet kunnen overwinnen, waardoor deze veel langer aanslepen dan nodig of uit de hand lopen.

Daarom zijn we steeds op zoek naar sponsors die bereid zijn om een aantal sessies of een kampplaats te schenken, zodat ook deze kinderen en jongeren een plek hebben om te groeien en tot rust te komen. Wie in aanmerking komt voor deze geschonken sessies, moet natuurlijk wel voldoen aan bepaalde selectiecriteria.

Sponsors kunnen bedrijven zijn die een schenking willen doen, maar bijvoorbeeld ook scholen of verenigingen die een koekjesbak ten voordele van Beestig Buiten willen doen.

Omdat we een beginnend project zijn, zijn we ook op zoek naar bedrijven of particulieren die een schenking willen doen in de vorm van materiaal (borstels, balken, omheining, voer, ….). In ruil daarvoor plaatsen wij jouw logo of naam op onze website en aan de stalling.

Voel jij je geroepen om ons hierbij verder te helpen, laat dan zeker een berichtje achter!