Bij Beestig Buiten worden jaarlijks heel wat groepstrainingen georganiseerd, rond verschillende thema’s en voor verschillende leeftijdsgroepen.

Zo start er in februari 2023 een weerbaarheidstraining op voor kinderen tussen 8 & 10 jaar, in samenwerking met Tine Wastiels. Deze training is reeds volzet. Maar wie interesse heeft, mag steeds een mailtje sturen naar info@beestigbuiten.be, zodat we jouw zoon/dochter eventueel kunnen inschrijven voor de nieuwe reeks die start in september 2023. Alle informatie hierover kan u vinden in onderstaande folder:

Ook start er in maart 2023 een sociale vaardigheidstraining op voor kinderen tussen 6 & 8 jaar, in samenwerking met Jasmijn Dhaese. In september starten we weer met 2 nieuwe groepjes. Stuur dus gerust een mailtje bij interesse om al een plekje te reserveren.

Op de planning staat ook een training rond emotieregulatie voor kinderen tussen 10 & 12 in samenwerking met Katja Mommen, opstart in februari 2023. Ook dit groepje is volzet. Maar er start een nieuw groepje in september. Alle informatie hierover kan u in de folder hieronder terugvinden. Stuur gerust een mailtje bij vragen of interesse.