Bij Beestig Buiten worden jaarlijks heel wat groepstrainingen georganiseerd, rond verschillende thema’s en voor verschillende leeftijdsgroepen.

In augustus start een een nieuwe groepstraining rond relaxatie & emotieregulatie, in samenwerking met Liesbeth Geerkens. We starten met 2 groepen, een groep voor kinderen tussen 8 & 10 jaar en een groep voor kinderen tussen 10 & 12 jaar. Bij interesse, neem gerust contact op met één van ons.

Alle informatie voor kinderen tussen 8 & 10 jaar:

Alle informatie voor kinderen tussen 10 & 12 jaar:

Zo starten er in september 2023 twee reeksen weerbaarheidstraining, eentje voor kinderen tussen 8 & 10 jaar en eentje voor kinderen tussen 10 & 12 jaar, in samenwerking met Tine Wastiels. Alle informatie hierover kan u vinden in onderstaande folder:

Alle informatie voor kinderen tussen 8 & 10 jaar:

Alle informatie voor kinderen tussen 10 & 12 jaar:

Ook starten er in september 2023 twee groepen sociale vaardigheidstraining op voor kinderen tussen 6 & 8 jaar, in samenwerking met Jasmijn Dhaese. Voor het tweede groepje zijn er nog enkele vrije plaatsen. Alle info rond deze training kunnen jullie in de folder hieronder terugvinden. Bij interesse of vragen, neem gerust contact op met één van ons.

Ook onze emotieregulatietraining start weer op in september, we starten met 2 groepen voor kinderen tussen 10 & 12 jaar, in samenwerking met Katja Mommen en haar therapiehond Lola. In 1 groep zijn nog enkele vrije plaatsjes, alle informatie hierover kan u in de folder hieronder terugvinden. Stuur gerust een mailtje bij vragen of interesse.