Beestig Buiten organiseert in de vakanties ook ponykampen en ponydagen. Bij deze kampen staan vooral de dieren en het buiten spelen centraal. In onze tuin zijn er allerlei leuke dingen te beleven: het verzorgen van onze dieren, knoeien in de modderkeuken, klauteren op de speelberg, meehelpen in de moestuin, …. We doen de hele dag begeleide activiteiten, zoals knutselen, teamspelletjes, ponyrijden, …. Tijdens de pauze kunnen de kinderen zich uitleven in het speeltuintje, of kunnen ze net de rust opzoeken in de tipi met een boek of een spelletje. We beschikken over een verwarmd binnenlokaal, zodat we bij nat weer hier kunnen eten of een knutselactiviteit kunnen doen.

Ik sta erg achter de inclusiegedachte, dus ook kinderen met een zorgvraag zijn meer dan welkom. Indien een heel kampje niet mogelijk is voor hen, kan in samenspraak bekeken worden wat we kunnen aanpassen om deelnemen toch mogelijk te maken. We werken in kleine groepjes, hierdoor is er voldoende aandacht voor ieder kind. Er wordt steeds voor voldoende begeleiding gezorgd, zodat een één op één momentje mogelijk is indien nodig.

Praktisch:

De pony-en kampdagen zijn steeds van 9u00 tot 16u30, zonder overnachting. ’s Middags wordt een warme en gezonde maaltijd geserveerd. Snacks en tussendoortjes zijn ook inbegrepen. Voormiddag eten we steeds fruit, namiddag een koekje of een ijsje.

voor kinderen tussen 4 en 8 jaar

Word jij graag op de hoogte gehouden van onze activiteiten, vul dan hieronder jouw naam en emailadres in om in onze mailing list terecht te komen, of hou onze website in het oog!