01-09-2021: De zomervakantie zit er alweer op. Wat hebben we genoten van al die lachende gezichtjes en dolle avonturen tijdens de ponydagen! Dat wordt weer uitkijken naar het herfstkampje!
# Waar je haar warrig is, je voeten vuil zijn en je ogen glinsteren …. Ponypret @ Beestig Buiten

05-06-2021 – Vandaag is Falco ons team komen versterken! Falco is een ruin van 10 jaar, hij is heel lief, maar nog wat onwennig. Ik hoop dat hij zich hier snel thuis gaat voelen. Abby is alvast heel blij met haar nieuwe vriend!

05-05-2021 – Beestig Buiten is vandaag officieel van start gegaan! De eerste cliĆ«ntjes & ouders zijn op intakegesprek geweest. Ze hebben kennis kunnen maken met de pony’s, de konijntjes en de werking. Volgende week starten de echte sessies, ik kijk er al naar uit!

18-02-2021 – De opstart van mijn praktijk gaat midden in de coronaperiode zijn. Net in deze moeilijke tijd is ondersteuning bieden van belang, want naast de toenemende angst en onrust blijven bestaande moeilijkheden bestaan. Ik hoop dan ook dat veel kinderen en jongeren de weg naar Beestig Buiten vinden. Samen kunnen we bekijken wat hun noden zijn en hoe we hierop kunnen inspelen (bv. zinvolle dagbesteding aanbieden). Aarzel zeker niet om contact op te nemen, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Omdat alles zich in de buitenlucht afspeelt, is het risico op verspreiding beperkt. Daarnaast worden er ook bijkomende maatregelen getroffen om de veiligheid te optimaliseren.